HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Vége a turnénak

freddyD 2009.07.06. 11:28

A tegnapi nappal hivatalosan is lezárult a "Unicorns'n Rainbows" turné, miután vasárnap este párizsban felléptek.

Kissé döcögősen indult a turné, álmosnak, rozsdásnak tűntek (amit elég sokan szóvá is tettek), de valóban úgy volt, ahogy sokan előre megmondták, belejöttek és gyakorlatilag tényleg egyre jobbak lettek és egy rohadt szavunk nem lehetett. Nem maradt el koncert, nem volt semmi nagy botrány, május 20-tól július 5.-éig kemény 25 fellépésük volt. Nem semmi.

Igaz, még teljesen nincs vége, július 18.-án fellépnek Las Vegasban, hogy INGYEN kiálljanak a színpadra a jenki rajongóknak, akik őket már elég sok ideje nem láthatták. (Igaz, erről a Pearl nevű szálloda, ahol elvileg fellépnek, nem tud semmit...?!)
Az UFC 100-as fellépést lemondták, mert a rendezők ilyen Spring Break szerű medencés bulit akartak, ami a Bizkitnek nem volt összeegyeztethető.
Valamint ott van még két augusztusi fellépés (Summer Sonic japánban 9.-én)), valamint újra visszatérnek a britekhez, a Sonishpere fesztiválra (augusztus 2) de ezt már nyugisabban lerendezhetik.

Hogy teljes legyen az egész, itt van két videó, egy a szombati belga és a vasárnapi francia koncertről:

My Generation (Fred elég lerobbantnak hangzik) 

Címkék: élő comeback

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr381229445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

squirrelbizkit 2009.07.06. 12:01:44

freddy nem értek veled egyet...
nekem nagyon bejön az a mygeneration.. fred nem hagzik lerobbantnak...(max látszik :) )
süti beállítások módosítása