HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Limp Bizkit - Kick Some @ss DVD

freddyD 2008.11.27. 11:44

freddyD: 154829

Amikor úgy 2001 környékén toppon volt a banda, faltam tőlük mindent. Sajnos itthon ugyebár nem sokmindent lehetett tőlük kapni, max nem hivatalos (többnyire rémes) vasalt-emblémás pólókat.

Érdekes módon azonban viszonylag hamar a hazai polcokon is feltűnt egy "Limp Bizkit - Kick some @ss" nevű DVD. Hűha, mondom, ez biztos marha nagy, ez kell nekem. Akkoriban az internet itthon még nem volt olyan elterjedt, nem voltak netes fanbázisok, szóval nem voltunk annyira tájékozottak, mint ma. Szóval nem lehetett tudni, mi is ez a DVD egyáltalán?

Nos, mit kelljen elmondani egy olyan DVD-ről, amely azzal kezd, hogy

"Ez a dokumentáció nem tartalmaz zenét vagy felvételeket Limp Bizkittől" ?

Szóval ez is egyike azoknak a nem hivatalos hülyeségeknek, amely arra készült, hogy pár hülye alak megvegye. Hogy akkor mégis mi van rajta?
Régi kollegák, Fred ex-barátnője, rádiós DJ... Nagyon fontos ;)

És persze rengeteg rajnongót látni, azok, akik csak a 3$ korszakban voltak oda, aztán amint befutottak, már le is tagadják, hogy valaha is hallgatták őket. Szóval kicsit rossz nézni...

Mindenesetre akit érdekel a DVD, megnézheti itt. Talán az első részt még meg is lehet nézni, van pár érdekes infó a Limp Bizkut-os névről is.

 

Második rész itt, a többit majd ott megtaláljátok

Címkék: dvd

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr40789380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2008.11.27. 18:22:32

most láttam csak de nekem tetszett föleg a fan részek
kösz

lars 2008.11.28. 15:28:00

Énis letöltöttem tavaly,de már az eleje lehangolt,h nincs benne semmi a keksztől:S:S SZAR.
süti beállítások módosítása