HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

LB Történelem (2005 - ) 2. rész

freddyD 2008.09.25. 15:01

Wes Borland "Black Light Burns" bandájával kiadta a Cruel Melody albumot, eközben minden lehető pillanatot megragadva gyalázta a Limp Bizkitet és hogy mennyire nem szeretett ott lenni. Azt mondta, hogy az első albumtól eltekintve nem szerette a zenét és csak az élő koncertekért maradt a bandában. Ennek többnyire negatív visszhangja lett, mert az embereknek nem tetszett, hogy gyalázkodó promócióval akarja a saját projektjét reklámozni. Mindenesetre egy dologban korrekt volt, hogy beszélgetett az LB fanokkal (még ha többnyire nem jókat), ezt a Bizkit nem tette.

Mindenki el volt foglalva a saját dolgaival. Sam Rivers basszusgitáros egy kis bandát segített, támogatott, John Otto dobos dobleckéket(!) adott vagy éppen elkezdett rappelni.

Ennél aktívabb volt DJ Lethal, aki egyrészt egy saját lemezen dolgozik (amelyet szintén már nagyon régóta ígért) illetve egy új bandának a DJ-e. Ez nevezetesen a "La Coka Nostra" és gyakorlatilag egy új House of Painnek nevezhető, mert "Everlast" és "Danny Boy" is tagja a 6 tagú kombinációnak. Aki szerette a House of Pain-t, annak garantáltan a LCN is be fog jönni. Még nincsen albumuk, de már így is nagy az internetes visszhangjuk. Remélem befutnak, szerintem marha jó zenét játszanak. Ősztinte old-school rap. Zene itt.

 La Coka Nostra- "That's Coke"

Már csak egy ember maradt hátra a listából.
freddyD: Pukkelpop%20139  

 

És egyben ő volt a legaktívabb, de erről bővebben a következő részben...

Címkék: történelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr55681163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása